Kanot SM tisdag

Andra dagen på SM i Hofors är nu avklarad. Vi tog idag ett silver i D22 K4 500m. I K4an paddlade Kim Döse, Emma Möller, Cecilia Velin och Michaela Jonsson Lindblad. Eskimå som tyvärr har Ilona skadad, har med sig Emma Möller och vilken comeback! Tjejerna gjorde ett kanonlopp och ledde en bra bit in i loppet! I klassen D22 K1 1000m blev Kim Döse 9.a. Michaela Jonsson Lindblad vann B-finalen och Cecilia Velin blev 4.a i samma lopp.

På herrsidan tog Per Holst 7.e-platsen på H22 K1 1000m. Per paddlade även tillsammans med Jacob Holst i H22 K2 500m och slutade 8.a i A-finalen.

Våra ungdomar var också i farten under dagen. Philip Landenstad nådde fram till mellanheaten på H16 K1 500m och slutade där på en 9.e plats. Sandra Bergquist paddlade K1 500 meter och var riktigt nära en B-final plats. Iris Olovsson D14 paddlade riktigt bra och slutade på en 8.e plats på K1 2500m. Tjejerna gör i år SM debut. Vi har det kanon och ser många fina prestationer av våra aktiva och av exempelvis Markus Oscarsson som överlägset vann K1 1000 meter idag. Go Eskimå!