Kanot SM torsdag

Hej allihopa, vi kör på riktigt bra häruppe i Hofors.

Fjärde dagen på SM i Hofors är nu avklarad, vi tog idag tre medaljer, ett Guld, ett Silver och ett Brons!

Guldet tog Cecilia Velin och Kim Döse efter en imponerande körning i K2 D21 200 meter! Tjejerna vann med nästan 4 sekunder och var helt överlägsna.

Michaela tog brons på D22 K1 5000 meter, denna dags stora överraskning, Michaela gjorde en heroisk insats och drog stenhårt sista 500 metrarna för att skaka av sig Annika Andersson Ludvika. Kanonkörning Michaela!

Vi tog även idag ett silver i D22 K4 1000m. I K4an paddlade Kim Döse, Emma Möller, Cecilia Velin och Michaela Lindblad. Även idag en strålande körning av tjejerna.

På herrsidan tog herr K4:an en kanonfin fjärdeplats på 1000 meter. I K4:an körde Joel Bolin, Pär Holst, Jacob Holst och Christian Velin, bra körning av grabbarna och nära till medalj!

Jacob Holst blev 7:a på K1 5000 meter, ett lopp som Jacob inte var nöjd med. Jacob hade medaljförhoppningar i detta lopp, men kom lite efter i starten och sen gick det för fort för att komma ifatt tätklungan.                                                        

Våra ungdomar var också i farten under dagen. Iris Olovsson paddlade riktigt bra och slutade på en 8.e plats på K1 200m. Philip ”tjuvade” ut sig i semifinalen på K1 200 meter och på samma distans blev Sandra Bergquist diskad.

Fullständiga resultat finns på kanot SM:s hemsida http://www5.idrottonline.se/HoforsKK-Kanot/Foreningen/Arbetsrum/Kanot-SM2011/

/Anders Velin

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.