Hej
Då var även dag 4 lagd till handlingarna av sprint SM i Hofors.
 Vädret har som tidigare varit med oss med utmärkta förhållanden.
Mellan tävlingspassen har det varit jakt på skugga som har gällt.
Dag inleddes med försök på K2 500 m för våra H14 herrar. Bäst i försöken lyckades Ludvig Westerberg och Erik Sander som tog sig till final. I finalen blev det slutligen en sjunde plats.
Därefter följde långlopp 2500m för H14, det var ett snabbt lopp med lite små incidenter där våra grabbar till slut gled in på platserna sju  och åtta.
Efter H14 var det dags för Hampus Svensson i långlopp över 5000m, tyvärr kände sig inte Hampus riktigt kry och fick bryta efter halva loppet.
Efter detta var det dags för lite välbehövlig relax, vilket innebar strand häng med bad och lite fika (känns som vi skulle behöva sponsring från Ekströms med tanke på all blåbär och nyponsoppa som konsumeras)
Åter på tävlingsområdet var det dags för 75m CUP. Rolig tävlingsform där det är går undan värre. Erik Oderbrink och Erik Sander startade i samma heat och gick i mål samtidigt, båda vidare till kvartsfinalen. Även Ludvig Westerberg lyckades krångla sig vidare till kvarten efter ett händelserikt rallycross heat. I kvarten tog det tyvärr slut för alla även om det knallhårt i något av heaten.