Brons till Erik!

Det händer mycket just nu runt vår klubb KK Eskimå. Denna helgen tävlas det dessutom i SUC/JUC uppe i Hofors, Dalarna. Philip, Hampus, Erik och Jakob är där tillsammans med ledarna Henrik och Peter. Här följer en rapport från dagens tävlingar:

IMG_2745

Dagen började med regn, kyla och 200 meters lopp. Först ut var Hampus. Osäker på formen efter nästan 1 månad utan ordentlig träning och rejält stela axlar. Lyckades ta sig vidare till mellanheat och slutade sedan 7:a i B finalen.

Nästa man ut var Philip. Såg bra ut och han kämpade till sig en plats i a finalen och där blev det tufft, slutade 9:a.

Därefter var det Eriks tur. Var a final direkt och det blev medalj, ett välförtjänt brons!

IMG_2748

Jacob kämpade på riktigt bra i lånad kanot som han inte riktigt trivdes i, det blev en 6:e plats i finalen.

Eftermiddagen bjöd på bättre väder och 500 m lopp. Hampus stod över och hoppas på mjukare axlar imorgon!

Philip kämpade till sig en a final även här, det krävdes målfoto. I finalen blev det snäppet bättre än på 200 meters, dvs 8:a!

Erik laddade, stärkt av morgonens framgång, och slutade 4:a.

Jacob gjorde en riktig kämpainsats och spurtade till sig en 6:e plats. Nästa gång, med egen kanot, blir det lite roligare och kanske lite bättre!

Ska vi sammanfatta lite kort så är vi nöjda med dagen. Vädret bättre än vad vi befarat. Humöret på topp hela dagen. Nu laddar vi med mat och hoppas att vädret är med oss imorgon!