Eskimå välkomnar hela familjen!

Nu bjuder Eskimå in till ”FAMILJEPADDLING”  för de familjer som under sommaren vill ha en rolig aktivitet där man tillsammans med andra familjer, ger sig ut på utflykt i Karlskronas vackra omgivningar. Givetvis kommer det finnas följebåt och instruktör på plats under hela utflykten.

Familjepaddlingen kommer vara en återkommande aktivitet med ett tillfälle i veckan under perioden juni till augusti. Vi startar med en prova på dag lördagen den 26 maj och fortsätter sedan varje söndag under sommaren med utflykter på 1-2 timmar. Under dessa tillfällen kommer det att erbjudas möjlighet att prova havskajaker, kanadensare, SUP-brädor eller vår stora drakbåt. Vi avslutar hela perioden den 1 september med en lite längre aktivitet där vi hinner fika, leka och kanske prova någon kanot som man ännu inte haft chansen eller vågat prova. Antalet deltagare per tillfälle är begränsat till 25 personer, så vid stort intresse kan anmälan om deltagande förekomma. Först till kvar gäller.

Familjepaddling genomförs med stöd av Svenska Kanotförbundet och är ett projekt inom ramen för Svenska Spel och Riksidrottsförbundets satsning ”Framåt för fler i rörelse”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *