Sprint-SM – dag 6

Hej allihopa dags för den sista sammanfattningen för den här gången.
Sista dagen i Hofors var den första där det faktiskt fanns lite moln på himmeln. Från dessa släpptes det faktiskt några droppar regn och det kom ett par åskknallar på tidig eftermiddag.
Tävlingsmässigt var det drakbåtsgänget som startade dagen med försök på 200 m ett försöksheat som man tog hem trots att men blev påkörd av båten på innerbanan ganska direkt efter starten. Finalen genomfördes med fyra båtar och det var knallhård in på mållinjen. Efter målfoto granskning visade det sig skilja 2 hundradelar till Örnsbergs farvör och Eskimåbåten fick Silver.
Våra H14 herrar körde försök K2 200m och båda besättningarna kvalade vidare från sina heat till final. Väl i final blev det en femteplats för Erik Sander och Ludvig Westerberg och en niondeplats för Erik Oderbrink och Alexander Nilsson.
Eftermiddagen bjöd sedan på stafett 4x200m i H14, vilket var sista grenen för våra killar.
Luleå stod för motståndet och de tog även ledningen i början på loppet. Eskmå killarna gav dock inte upp utan tog i kapp och gick förbi och kunde slutligen vinna ganska komfortabelt. Mycket glada och nöjda killar som fick åka förbi blomstercermonibryggan och hämta varsin ros.
Sedan blev det en lång väntan på prisutdelning, vilken delvis utnyttjades till att packa all utrustning och samla in de sista prylarna som skulle med ner till Marathon SM.
Sammanfattar vi helan veckan så kan Eskimå räkna in 1 guld, 4 silver och 1 brons, och en massa anda fina prestationer från det här mästerskapet.
MVH
Clas o gänget.
20160724_131641 20160724_103641 20160724_090937

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.